Over mij

SAMSUNG CSC

Mijn naam is Lianne Gelissen, 30 jaar en de persoon achter de camera! Inmiddels zelf ook moeder van twee geweldige kinderen, die mijn liefde voor fotografie alleen maar nóg meer versterken.
Als ik mezelf kort zou omschrijven, ben ik impulsief, creatief, spontaan, geduldig, een TIKKELTJE eigenwijs.
Ik geniet van de zachtheid van een baby, de spontaniteit van kinderen, het eigenwijze van een tiener, de saamhorigheid van familie, de liefde van een huwelijk en de dankbaarheid van een zwangerschap.

Ik werk met liefde… Letterlijk!

Ik word blij van

Zand tussen m’n tenen. Georganiseerde rommel. Zonnestralen.  Ontbijten met aardbeien. Geen rij bij de kassa. Kleingeld vinden m’n oude broekzak. Een Regenboog. De wereld zien. lachen om suffe dingen. Ingepakte cadeautjes.  Gedroogde bloemblaadjes. Schelpjes. Lieve briefjes en aandenkers van reizen. Kinderen die altijd eerlijk zijn. Slapen. Een opgeruimd en schoon huis. Toetjes. Mama zijn. Groene M&M’s. Een stempel erbij in m’n paspoort. In bed kruipen met een kruik bij m’n voeten. Naar de tandarts gaan en geen gaatjes hebben. Verliefd zijn.  Getallen die je nu eenmaal niet kunt delen. Wakker worden terwijl ik er nog niet uit hoef. De weg in één keer vinden. De eerste frietjes alvast in de auto opeten. Fietsen met de wind mee. De kleine dingen wat het leven juist zo leuk maken.

Wat ik stom vind

Drie afstandsbedieningen voor één tv. Onwetende mensen die hard roepen dat ze het wél weten. Regen als je net de auto hebt gepoetst. Rimpels . Dat er nog steeds mensen dood gaan aan honger. Overal moeten betalen om te parkeren. Mensen die liegen . Sporten (en vooral het leuk vinden ervan). Je reisdagboek kwijtraken. Dat mensen die je lief hebt, niet altijd bij je blijven. Ziektes . Mensen die denken dat alles ‘vanzelfsprekend’ is. Boetes betalen. Boodschappenlijstjes vergeten.